Læserindlæg: Velkommen til Sønderborg Joachim Wænnerstrøm!

15. oktober 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesterkandidat Ole Wandahl Stenshøj, Konservative, skriver:

Onsdag aften, efter endt arbejdsdag, tømte jeg min postkasse, satte mig i en stol med Sønderborg Ugeavis og ærgrede mig lidt over den kommende skattestigning i Sønderborg kommune.

Men jeg skal da lige love for, at jeg kom på andre tanker, da jeg læste artiklen om Joachim Wænnerstrøm, tilflytter til Broager i Sønderborg Kommune.

En historie om en dybt, dybt kriminel 30-årig mand fra Sjælland, der overlevede et færdselsuheld, hvor to af hans bekendte døde, da de, efter ”at have drukket et par øl” sammen med Wænnerstrøm, påkørte et andet køretøj, i hvilket to personer blev svært skadet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Wænnerstrøm ”heldigvis” på benene igen, klar til at modtage al den hjælp fra det offentlige, han kan tilkomme, herunder genoptræning og psykologhjælp. Herefter er han med lidt held klar til at genoptage den kriminelle løbebane, han ifølge eget udsagn aldrig har fortrudt – en

Steder som dette er hovedpersonens hjemmebane.

Steder som dette er hovedpersonens hjemmebane.

Artiklen fortsætter under annoncen

kriminel løbebane der indtil videre bl.a. omfatter vold, indbrud og røveri.

Wænnerstrøm vil desuden gerne have kontakt til sine tre børn, som han ifølge artiklen ikke har kontakt til/aldrig har set. Jeg håber inderligt, at man i dette tilfælde vægter børnenes tarv højt og vurderer rigtigt.

Jeg synes, det er noget nær en hån mod den almindelige skatteyder i Sønderborg kommune, at Ugeavisen bringer en artikel, der nærmest forherliger udnyttelse af velfærdssystemet. At det måske lykkes for Wænnerstrøm, kan jeg dog ikke klandre Sønderborg Ugeavis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber dog, at Sønderborg Ugeavis blot har bragt artiklen for at få mig og formentlig adskillige andre læsere op af lænestolen og til tasterne – blot for at få frustrationerne ud af kroppen.

Endnu en gang – velkommen til Sønderborg, Joachim Wænnerstrøm.

Redaktøren svarer:

– Sønderborg Ugeavis beskriver den virkelig, som berettes af de mennesker, der stiller op til interviews, siger redaktør Jens Eilertsen.

Og uanset om Sønderborg Ugeavis skriver om kriminelle eller ej, så udgør de en del af den virkelighed, der er en del af Sønderborg Kommune.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...