Læserindlæg: Velkommen til Sønderborg Joachim Wænnerstrøm!

15. oktober 2013 Debat

Borgmesterkandidat Ole Wandahl Stenshøj, Konservative, skriver:

Onsdag aften, efter endt arbejdsdag, tømte jeg min postkasse, satte mig i en stol med Sønderborg Ugeavis og ærgrede mig lidt over den kommende skattestigning i Sønderborg kommune.

Men jeg skal da lige love for, at jeg kom på andre tanker, da jeg læste artiklen om Joachim Wænnerstrøm, tilflytter til Broager i Sønderborg Kommune.

En historie om en dybt, dybt kriminel 30-årig mand fra Sjælland, der overlevede et færdselsuheld, hvor to af hans bekendte døde, da de, efter ”at have drukket et par øl” sammen med Wænnerstrøm, påkørte et andet køretøj, i hvilket to personer blev svært skadet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Wænnerstrøm ”heldigvis” på benene igen, klar til at modtage al den hjælp fra det offentlige, han kan tilkomme, herunder genoptræning og psykologhjælp. Herefter er han med lidt held klar til at genoptage den kriminelle løbebane, han ifølge eget udsagn aldrig har fortrudt – en

Steder som dette er hovedpersonens hjemmebane.

Steder som dette er hovedpersonens hjemmebane.

Artiklen fortsætter under annoncen

kriminel løbebane der indtil videre bl.a. omfatter vold, indbrud og røveri.

Wænnerstrøm vil desuden gerne have kontakt til sine tre børn, som han ifølge artiklen ikke har kontakt til/aldrig har set. Jeg håber inderligt, at man i dette tilfælde vægter børnenes tarv højt og vurderer rigtigt.

Jeg synes, det er noget nær en hån mod den almindelige skatteyder i Sønderborg kommune, at Ugeavisen bringer en artikel, der nærmest forherliger udnyttelse af velfærdssystemet. At det måske lykkes for Wænnerstrøm, kan jeg dog ikke klandre Sønderborg Ugeavis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber dog, at Sønderborg Ugeavis blot har bragt artiklen for at få mig og formentlig adskillige andre læsere op af lænestolen og til tasterne – blot for at få frustrationerne ud af kroppen.

Endnu en gang – velkommen til Sønderborg, Joachim Wænnerstrøm.

Redaktøren svarer:

– Sønderborg Ugeavis beskriver den virkelig, som berettes af de mennesker, der stiller op til interviews, siger redaktør Jens Eilertsen.

Og uanset om Sønderborg Ugeavis skriver om kriminelle eller ej, så udgør de en del af den virkelighed, der er en del af Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...