LandboSyd: Ingrid van den Helden inviterer de stærke kvinder

13. april 2019 Erhverv

Der er brug for, at kvinder er langt mere aktive i LandboSyd og der er masser af plads at boltre sig på.

Det siger LandboSyds nye næstformand, Ingrid van den Hengel, og hun inviterer derfor landbokvinder til en aften med besøg af ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og chef for Landbrug & Fødevarers kommunikationsafdeling for sociale medier, Julia Fennefoss Vollertsen.

”Vi byder på sønderjyske tapas og masser af snak og debat om kvindernes rolle i landbruget. Jeg oplever, at vi mangler at høre mere til erhvervets mange stærke kvinder, som spiller en væsentlig rolle som meningsdannere og erhvervets ambassadører. Kvinder kan bidrage med andre og nuancerede indfaldsvinkler og dermed åbne op for nye, gode og anderledes synspunkter i debatten”, siger Ingrid van den Hengel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De sociale medier

”Vi skal have alle nuancer frem i vores politiske arbejde i LandboSyd. Det er en skam, at der ikke møder flere kvinder op til møder og arrangementer, men til gengæld oplever jeg, at mange kvinder blander sig i debatten på de sociale medier”, siger Ingrid van den Hengel.

”Jeg er glad for, at Eva Kjer Hansen har taget imod invitationen. Hun har markeret sig stærkt som politiker og som minister og har formået at sætte ligestilling på dagsordenen i en række konkrete sager. Eva Kjer er en kvinde, som ved hvad vi kan bidrage med. Hun har været fødevareminister og været igennem en barsk gyllegate, og hun har budskaber, som trænger til at blive hørt i landbrugskredse”, siger Ingrid van den Hengel.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Desuden glæder det mig, at SoMe-chef Julia Fennefoss Vollertsen kommer og fortæller fra maskinrummet i Landbrug & Fødevarer. De sociale medier spiller en stadig større rolle i landbrugets kommunikation med det øvrige samfund, og her gør Julia en stor indsats. Hun kan bidrage med gode råd til, hvordan vi andre skal agere”, siger Ingrid van den Hengel.

Tid og sted: Mandag 13. maj kl. 19-22 på LandboSyd.

Indledere: Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen, head of Social Media Julia Fennefoss Vollertsen og næstformand Ingrid van den Hengel.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...