LandboSyd løftede omsætningen endnu en gang

20. februar 2020 Erhverv

LandboSyd opnåede i 2019 atter et markant løft i omsætningen,og selv om den ledelsesmæssige uro kostede på bundlinjen, kom rådgivningsvirksomheden inklusiv datterselskaber ud af året med et positivt resultat på 1,6 millioner kroner

Især et markant løft i årsresultatet hos datterselskabet LandboGruppen Syd medvirkede til virksomhedens samlede positive resultat.

Det fremgår af årsrapporten, som i denne uge blev godkendt af bestyrelsen og fremlægges på generalforsamlingen tirsdag 3 marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi forventer et bedre resultat i 2020,og vi har et godt udgangspunkt for fortsat udvikling og vækst i de kommende år”, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall, i en pressemeddelelse.

”En række engangsudgifter i forbindelse med ledelsesskiftet har påvirket årsresultatet negativt, men LandboSyd er fortsat en særdeles solid virksomhed med en god kunde- og medlemsopbakning, og det er et godt fundament at bygge videre på”, siger han.

”Vi har stort set fastholdt medlemstallet, som faldt 3-4 procent på årsplan og vi har fastholdt en vækst i aktiviteten til gavn for vores medlemmer og kunder, som i stigende grad efterspørger en lang række kvalitets-basisprodukter og specialiseret rådgivning”, siger Mogens Dall.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omsætning rundede 100 millioner 

LandboSyds omsætning inden for faglig rådgivning steg med 4,5 mio. kr. til 82,2 mio. kr., og den samlede omsætning steg til 87,3 millioner kroner.

Medregnes datterselskaber opnåede LandboSyd en omsætning på 104 mio. kr., hvilket er en markant fremgang i forhold til 2018, mens egenkapitalen er på 32,9 mio. kr.

Adm. direktør Sune Aagot Sckerl konstaterer, at LandboSyd udvider aktiviteterne inden for økonomi- og driftsrådgivning i et faldende marked:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi arbejder med en klar og tydelig strategi om at tiltrække og fastholde dygtige og specialiserede medarbejdere og tilbyde kvalitetsrådgivning lokalt, regionalt og i hele landet, og det fortsætter her i 2020. Vi er tæt på landmændene og sætter kunderne i centrum. Vores fundament er dygtige landmænd, som er visionære og udvikler deres virksomheder, og den udvikling tager vi del i og oplever stigende aktivitet ikke bare inden for økonomi, men også inden for de øvrige rådgivningsområder”, siger Sune Aagot Sckerl.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...