Landsretten: Bo René Gulløve idømmes forvaring

5. januar 2015 Uncategorized

Mandag blev byrettens dom over Bo René Gulløve stadfæstet i Vestre Landsret i Sønderborg: Forvaring – en tidsubestemt straf – til den 37-årige mand, som er dømt for flere røverier. Straffen kan ikke ankes til højere instans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Bo René Gulløve havde håbet på en mildere straf og ankede derfor den dom, der blev afsagt i byretten tilbage i juli. Dommen var for røverier, som han lavede, mens han var på udgang fra Statsfængslet i Nyborg, skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først begik han røveri i et sommerhus i Asnæs, hvor han truede et ægtepar med en kniv for halsen og fik udleveret nøglerne til en bil. Herefter fortsatte togtet i bilen, hvor han først stjal mad og benzin og efterfølgende begik røveri mod en Kwik Spar-butik.

Før den seneste anholdelse nåede Gulløve at være efterlyst internationalt, fordi han var set af politiet i Tyskland. Men flugtfangen, der blev betegnet som særdeles farlig, endte med at blive anholdt i Nordborg i fredags – efter at han var stukket af fra Tønder Arrest kort før jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bo René Gulløve har adskillige voldsdomme på samvittigheden. Hans fortid var baggrunden for anklagemyndighedens krav om forvaring.

Nu kan han så se frem til adskillige år bag tremmer og kan kun løslades af domstolen.

Efter fem år tager retten en eventuel løsladelse under behandling – og bliver den indsatte ikke løsladt, behandles sagen automatisk hvert andet år.

Forvaringdømte sidder i gennemsnit bag tremmer i knap tolv år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...