Landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub

1. oktober 2022 Sport

I weekenden er der masser at kigge på for enhver, som synes, det er fascinerende at se ridebanespring. Man skal ganske enkelt bare tage på besøg hos Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der er et stort landsstævne, som begyndte fredag og først slutter søndag.

“Der er 220 ryttere med i landsstævnet og et landsstævne adskiller sig fra distriktsstævner ved, at der er nogle grader sværere”, siger Anette Holm fra den lokale rideklub. Hun holder styr på tidsplaner, ryttere og heste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anette Holm fortæller videre, at der ryttere fra hele landet, andre nordiske lande og TYskland.

“Ryttere fra de nordiske lande og fra Tyskland kan også være, hvis bare de har en licens”. siger hun og tilføjer, at selvom 220 ryttere kan virke som mange, så ville hun gerne have haft endnu flere med.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...