Lars Alfred Andersen og Emil Wismann fra Danfoss fik Lærlingeprisen 2020

20. oktober 2020 Gråsten
Lars Andersen og Emil Wismann. Pressefoto
Lars Andersen og Emil Wismann. Pressefoto

Metalindustriens Lærlingepris er en god måde at få de dygtige lærlinge frem i lyset, og samtidig også en god måde, at vise håndværkets og uddannelsens flag, lyder det fra Kim Hauborg, der er afdelingsformand for Dansk Metal Sønderjylland.

”Det er samtidig også en måde at vise, at unge, der vælger et af de fagområder vi dækker, i dag har fået rigtig gode forhold. Indenfor de seneste år har udviklingen indenfor arbejdsredskaber og arbejdsmetoder haft fart på”, siger Kim Hauborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig har fagområdet metal også udviklet sig til at omfatte blandt andet både IT- og data-uddannelser.

”Jeg er stolt over både Lars Alfred Andersen og Emil Wismann, der begge er med til at løfte kendskabet til den faglige uddannelse. Og så er de begge med til at vise, at vores råstof her i landet er dygtige fagfolk, og det gælder mange generationer tilbage, og i særdeleshed fremtiden”, lyder det fra Kim Hauborg.

Emil Wismann, der bor i Gråsten har sammen med sin kollega Lars Alfred Andersen netop modtaget Metalindustriens Lærlingepris 2020. De har begge to afsluttet deres uddannelse som henholdsvis datatekniker og IT Supporter hos Danfoss Power Electronic A/S i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

De havde begge fået karakteren 12 ved den afsluttende prøve. Og de blev indstillet af virksomheden til Metalindustriens Lærlingepris 2020.

Lennart Dahl, Danfoss Power Electronics, siger:

“Lars Alfred Andersen har udmærket sig ved at sætte et fantastisk positivt aftryk gennem sin uddannelsesperiode hos os. Man kunne altid regne med ham, han var god til at løse opgaver både fagligt og personligt”.

Wolfgang Prehn, Danfoss Power Electronics, siger:

“Emil Wismann integrerede sig virkelig godt i et team. Han samarbejdede med forskellige udviklingsafdelinger og selvstændigt. Med sin personlige profil har han haft en positiv indflydelse på sine direkte arbejdsomgivelser og sine kollegaer”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...