Lars Løkke og cykelholdet nåede til Sønderborg

2. juli 2019 Uddannelse

Tirsdag eftermiddag tog Power i Sønderborg imod LøkkeFondens cykelhold – og det kunne bestemt ses på Lars Løkke selv, at det er krævende at køre med.

“Jeg er slet ikke kommet i form”, siger Lars Løkke, der blandt mange andre har følgeskab af Bubber, som ser ud til at have masser af overskud og energi.

“Jeg må siges at være rutineret cykelmotionist”, siger Bubber.

LøkkeFondens mål er at løfte bogligt udfordrede drenge ud af sofaen og ind i fællesskaber.

Det er på ingen måde tilfældigt, at det lige var Power, der var målet for de 53 cyklende drenge, som er med på den 5 gange 100 kilometer lange cykletur.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Power støtter det dejlige projekt og i Power-butikkerne går vi ikke så meget op i uddannelse, som vi gør i vilje og gå-på-mod”, siger marketingsansvarlig Anders Gøtje til SønderborgNYT.

Og det er ikke bare noget, der siges.

“Vi har mange unge, der havde det svært i skolen, ansat hos os. Hvis de har viljen, så lærer vi dem det hele”, siger Anders Gøtje.

Et glimrende eksempel er Powers direktør.

“Vores direktør har ni års skolegang og han har arbejdet sig op til direktørpladsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan finder vi drengene

Der er flere end 100 drenge, som har glæde af LøkkeFonden og 53 af dem er med på turen rundt i landet.

“Vi arbejder sammen med flere byer i landet og eleverne får vi besked om fra erhvers- og produktionsskoler”, siger Lars Løkke til SønderborgNYT.

Sønderborg er ikke med på listen over samarbejdspartnere.

“Men det kunne den sådan set godt være. Men vi har bare ikke fundet en lokal  ildsjæl, der kan stå i spidsen for en afdeling”, siger Lars Løkke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om LøkkeFonden HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...