Liberal Alliance kommer også på stemmesedlen

17. april 2021 KV21

Liberal Alliance vil igen være på stemmesedlen til kommunalvalget i Sønderborg Kommune. Det står klart efter at lokalforeningen netop har valgt spidskandidat.

Det bliver Marius Smoc, som til daglig er selvstændig erhvervsdrivende, der skal tegne det liberale parti i kampen om en plads i byrådet til efteråret. Marius Smoc er 37 år og bosat i Ullerup.

”Vi er rigtig glade for at have Marius Smoc med på holdet. Det er vigtigt, at hele den blå blok i Sønderborg står stærkt ved dette kommunalvalg, særlig nu, hvor der kan være et systemskifte på vej. Her vil Liberal Alliance være en konstruktiv medspiller, der naturligvis bakker op om Ellen Trane Nørbys kandidatur til borgmesterposten”, udtaler lokalformand Dorthe W. Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget af det, Liberal Alliance vil markere sig på i Sønderborg, er mere fokus på de kommunale kerneydelser samt afbureaukratisering, så kommuneskatten bliver brugt med større respekt for de mennesker, der bringer den til veje.

”Jeg kom til Danmark fra Rumænien for 11 år siden – i første omgang blot for at arbejde her et år. Men jeg blev så glad for Danmark og alle de muligheder, man har her, blandt andet for -med hårdt arbejde – at skabe sin egen virksomhed. Man må aldrig tage det danske velfærdssamfund for givet, men konstant arbejde for, at Danmark også i fremtiden bliver et godt land at leve i. Derfor har jeg valgt at stille op for Liberal Alliance”, siger den nyvalgte spidskandidat, Marius Smoc.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...