Linak Arena: 206 tilskuere så Egen UI spille uafgjort

Arkivfoto: Pebbes billeder
28. august 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Trods varsel om regn både fredag og lørdag kom der ikke en dråbe regn til de vandhungrende baner på Guderup Idrætsanlæg. Det ellers så flotte mørkegrønne græstæppe har fået et gulligt skær.

Som i søndags startede Egen kampen som lyn og torden, og efter 1 minut og 45 sekunders spil havde holdets ældste spiller og anfører – David Malaya – bragt Egen foran med 1-0 – i søndags skulle han kun bruge 50 sekunder – efter et flot, flot gennemspillet angreb.

Egen var det dominerende hold i 1. halvleg, specielt i det første kvarter af kampen, skriver Egen UI i kampreferatet.

Kolding havde dog nogle lange indkast, der tydeligt ikke bekom hjemmeholdet vel, det skabte farlige situationer foran Egen-målet hver gang.

I det 12. minut var Egen tæt på at score til 2-0; men en dygtig spillende Kolding målmand præsterede en flot dobbeltredning, der hindrede Egen i at score, også i det 31. minut havde Egen en stor chance.

To udvisninger i første halvleg til Kolding-holdet var også med til at sikre Egen overtaget i denne halvleg, uden det dog blev til flere scoringer, tværtimod var Kolding-holdet tæt på at udligne i det 45. minut, da et Kolding-angreb sluttede med at bolden hoppede et par gange hen ad overliggeren i Egen-målet!

Kort inde i 2. halvleg fik Egen en 10 minutters udvisning og det medførte at Kolding overtog téten i resten af kampen. Kolding var tæt på at udligne i det 51. minut på en ‘friløber’. Men i det 74. minut udlignede Kolding på et mål, hvor flere af Egen-spillerne appellerede for off-side. Målet blev anerkendt og udligningen en realitet.

Egen-spillerne var løbet tør for kræfter og havde i resten af kampen nok at gøre med at forsvare det uafgjorte resultat, hvilket også lykkedes. Så der skal nok arbejdes lidt med konditionen hos flere af spillerne i den næste uge, hvis der også skal point på kontoen i næste kamp på udebane mod Sædding-Guldager.

Egen har efter fire kampe nu 6 point efter én sejr og tre uafgjorte kampe, og indtager rækkens 4. plads.