Listen over indbrud har stadig vokseværk

16. oktober 2014 Uncategorized

Indbrudstyvene i Sønderborg-området har rygende travlt i denne efterårsferie, hvor politiet efterhånden har noteret mere end 20 indbrud i privat beboelse på listen. I går og i nat er der indtil videre blevet føjet fem mere af slagsen på:

Betjent med ryggen til, Politi synligt

Foto: Bo Bach Jensen, tlf. 2885 3481

Gl. Aabenraavej, Dybbøl: Kl. 12.50 var en vinduespudser i gang med sit arbejde på huset, og da han skulle op på husets bagside, så han, at der lå en computer og på græsplænen, hvilket naturligvis undrede ham.

Så han tilkaldte politiet, der hurtigt kunne konstatere, at der havde været indbrud. En tyv havde pillet listerne af et vindue med en skruetrækker, hvorefter huset blev gennemrodet. Tilsyneladende blev der ikke stjålet noget, og der er heller ingen forklaring på, hvorfor tyven efterlod en computer på græsplænen.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Damgade, Sønderborg fra søndag kl. 15.30 til onsdag kl. 13.50: Her brød en tyv et vindue til soveværelset op med et koben. Husets 1. sal er gennemrodet, men der er umiddelbart ikke stjålet noget.

*

Kastanie Alle, Sønderborg: “Et usædvanligt indbrud”, kalder vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg, Mads Hansson, dette indbrud, og det må siges at være en dækkende beskrivelse: Mellem kl 15.45 og 16 – altså blot et kvarter, brød en tyv ind i lejligheden. Det skete gennem hoveddøren. Tyven stjal en bærbar pc, nøgler og et ur og forsvandt igen. Alt imens husets datter var hjemme – hun sad med høretelefoner på inde på sit værelse og hørte absolut ingenting.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Kirkeagervej, Vester Sottrup onsdag mellem kl. 8.30 og 21.30: Her efterlyser politiet vidner et endnu et usædvanligt indbrud:

“Tyven brød som i så mange andre tilfælde et vindue op for at komme ind, men i dette tilfælde gjorde gerningsmanden det specielle, at samtlige vindueskarme blev ryddet for potteplanter, og alle gardiner blev trukket for. Man kan gætte på hvorfor – måske for at kunne arbejde ugenert”, siger vagthavende ved Lokalpolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyven gik derefter ud i værkstedet og hentede en vinkelsliber, som han eller hun brugte til at skære i et pengeskab med.

Det lykkedes ikke at åbne pengeskabet, så tyven gav op, men slap dog alligevel af sted med 1500 kroner i kontakter og diverse kort, som lå i huset.

Oplysninger kan gives til politiet på tlf. 114.

*

Stenløkke, Dybbøl: Her er indbruddet sket tirsdag aften kl. 23.15, mens først meldt til politiet i dag. Tyven brød terrassedøren op med en skovl, som vedkommende fandt ved huset, og rodede derefter rundt i alle skuffer og skabe i huset til trods for, at husets indbrudsalarm gik i gang. Tyven valgte at stikke af – sandsynligvis uden at få noget med sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...