Listeria-inficerede fisk kaldes tilbage

30. august 2014 Uncategorized

Firmaet Hjerting Laks tilbagekalder nu et parti hellefisk, som er blevet solgt i forskellige supermarkeder. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Hjerting Laks kalder fisk tilbage pga. livsfarlige listeria-bakterier.

Hjerting Laks kalder fisk tilbage pga. livsfarlige listeria-bakterier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fiskene bliver kaldt tilbage, fordi der er konstateret listeriabakterier i varen. Bakterien har i sommerens løb været skyld i en række dødsfald herhjemme.

Det drejer sig om fisk, der er blevet solgt i Netto, Føtex, Bilka og Irma. Fisken er blevet solgt under navnet “Princip Hellefisk” og “Hjerting Røget Hellefisk”.

Fiskene er solgt i pakker, som indeholder 75, 100 og 125 gram, og Hjerting Fisk råder forbrugerne til at kassere fisken, hvis de måtte være i besiddelse af den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...