Folketingspolitiker ‘skyder’ kørestolsringridningen i gang

4. august 2022 Kultur

Lørdag er der kørestolsringridning i Gråsten og det er selvfølgelig Svend Schütt, formand og stifter af den tæt på 10 år gamle forening, KGGO, der står bag arrangementet.

Ringridningen begynder kl. 9:30 ved brandstationen i Gråsten, hvor der sættes gang i optoget, som bevæger sig ind i byen, hvor Torvedage i Gråsten vil have trukket en masse mennesker til bymidten.

”Optoget, med musik, starter fra brandstationen i Gråsten – og folketingspolitiker Benny Engelbrecht holder en tale, inden dysten begynder”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen af kongetitlen får et gavekort på 500 kroner, som er sponsoreret af Brian Steffen Kock fra Quorp’s Busser

Kronprinsen vinder en Kähler blomsterpotte fra Imerco i Gråsten.

Og prinsen vinder et gavekort på 200 kroner.

Præmierne overrækkes af byrådsmedlem Charlotte Riis Engelbrecht.

“Der vil være et væld af aktiviteter og også lokale musikere: Brian O’Driscoll, Georg Forchhammer, Chris Falkenberg Rasmussen og Søren Peter Frøsig samt Steffan Grarup, som alle er sponsoreret af Trygfonden”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil også være tombola med flotte gevinster og salg af æblegrillpølser, øl og vand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...