Lokal kandidat fortæller Kristendemokraterne vil presse regeringen til at fjerne grænsekontrollen

10. august 2022 Politik

Den lokale folketingskandidat for Kristendemokraterne, Poul Harald Holm, skriver til SønderborgNYT, at Kristendemokraterne ser sig nødsaget til at være med til at lægge pres på regeringen og støttepartierne i forbindelse med grænsekontrollen, som vi mener er til stor gene i grænseregionen.

SønderborgNYT har spurgt Jens Rohde, som er Kristendemokraternes eneste medlem i Folketinget, hvordan han vil lægge pres på regeringen.

“Man kan ikke med et enkelt mandat lægge pres på nogen eller noget som helst. Man kan forsøge med argumenter. Og de preller desværre af som vand på en gås på de store partier, der synes at have glemt, at afskaffelse af grænsekontrollen var en mærkesag og blev fejret som en festdag i sin tid. I en tid, hvor alle er styret af frygt, er det vanskeligt at overbevise om visdommen i af fjerne kontrollen, selvom det åbenlyst vil være vist at bruge ressourcerne anderledes”, siger Jens Rohde til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...