Lokale frisører klippede for at hjælpe andre

4. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Søndag brugte Salon Manhattan, Kam og Saks og Kløvercentrets Herrefrisør nogle timer på at klippe hver en række kunder. Indtjeningen kunne de senere give videre til Giving2Charity i Sportsbaren i Sønderborg.

Med på frisørholdet, der gav en dags indtjening væk var også Salon Sacha og Salon Rokoko i Nordborg samt Salon M i Gråsten.

Lise og Ruth Malle kom for at hente penge til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Lise og Ruth Malle kom for at hente penge til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

I alt blev der givet 15000 kroner til Giving2Charity, som straks gav 5000 kroner videre til hjælp til et børnehjem i Senegal og lige så meget til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

“Det er vi rigtigt glade for og vi synes, der er fantastisk, der er nogle lokale mennesker, der hjælper os”, siger Lise til SønderborgNYT. Hun er en af de frivillige, der er med i centrets “udslusningsgruppe”, hvis eksistens nu er truet, fordi der ikke kommer flere penge fra SATS-puljen.

Sia Saf fra Salon Manhatten har ikke tidligere arbejdet for at give penge til Giving2Charity.

“Jeg har derimod gjort det for at hjælpe børneafdelingen på Sønderborg Sygehus”, siger Sia Saf til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...