Lokale frisører klippede for at hjælpe andre

4. september 2016 GALLERIER

Søndag brugte Salon Manhattan, Kam og Saks og Kløvercentrets Herrefrisør nogle timer på at klippe hver en række kunder. Indtjeningen kunne de senere give videre til Giving2Charity i Sportsbaren i Sønderborg.

Med på frisørholdet, der gav en dags indtjening væk var også Salon Sacha og Salon Rokoko i Nordborg samt Salon M i Gråsten.

I alt blev der givet 15000 kroner til Giving2Charity, som straks gav 5000 kroner videre til hjælp til et børnehjem i Senegal og lige så meget til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vi rigtigt glade for og vi synes, der er fantastisk, der er nogle lokale mennesker, der hjælper os”, siger Lise til SønderborgNYT. Hun er en af de frivillige, der er med i centrets “udslusningsgruppe”, hvis eksistens nu er truet, fordi der ikke kommer flere penge fra SATS-puljen.

Sia Saf fra Salon Manhatten har ikke tidligere arbejdet for at give penge til Giving2Charity.

“Jeg har derimod gjort det for at hjælpe børneafdelingen på Sønderborg Sygehus”, siger Sia Saf til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...