Lokale tyve har fået konkurrence

23. juni 2014 Uncategorized

Der blev i weekenden begået flere indbrud i området og politiet formoder at de lokale tyve har fået konkurrence fra udlandet.

På Hjortevej blev en beboer sent i aftes vækket af noget spektakel i huset. En tyv var hoppet ind gennem et åbentstående vindue, men da beboeren dukkede op, stak manden af gennem hoveddøren. Det eneste signalement er, at manden havde en lys hættetrøje og mørke bukser på. Han nåede ikke at stjæle noget.

Ellers var resten af weekendens indbrud koncentreret om Sønderborgs midtby. Tyvene gik især efter kontanter, smykker og andre let-omsættelige varer uden serienumre.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Flere steder blev der foretaget en såkaldt underboring, hvor man ved at bore hul i døren har kunnet påvirke låsen indefra, siger Preben Westh fra Sønderborg Politi.

Det er en fremgangsmåde, der typisk og for det meste kun anvendes af udenlandske tyve.

– Vi fortsætter med forhøjet fokus på netop indbrud, hvor vi forsøger at lægge størst muligt pres på de kendte tyve i området. Men dem der kommer hertil fra udlandet, de er jo hurtigt over alle bjerge, siger Preben Westh.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...