Lokale tyve har fået konkurrence

23. juni 2014 Uncategorized

Der blev i weekenden begået flere indbrud i området og politiet formoder at de lokale tyve har fået konkurrence fra udlandet.

På Hjortevej blev en beboer sent i aftes vækket af noget spektakel i huset. En tyv var hoppet ind gennem et åbentstående vindue, men da beboeren dukkede op, stak manden af gennem hoveddøren. Det eneste signalement er, at manden havde en lys hættetrøje og mørke bukser på. Han nåede ikke at stjæle noget.

Ellers var resten af weekendens indbrud koncentreret om Sønderborgs midtby. Tyvene gik især efter kontanter, smykker og andre let-omsættelige varer uden serienumre.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Flere steder blev der foretaget en såkaldt underboring, hvor man ved at bore hul i døren har kunnet påvirke låsen indefra, siger Preben Westh fra Sønderborg Politi.

Det er en fremgangsmåde, der typisk og for det meste kun anvendes af udenlandske tyve.

– Vi fortsætter med forhøjet fokus på netop indbrud, hvor vi forsøger at lægge størst muligt pres på de kendte tyve i området. Men dem der kommer hertil fra udlandet, de er jo hurtigt over alle bjerge, siger Preben Westh.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...