Lokale virksomheder kan adoptere en klasse på Det Blå Gymnasium

7. januar 2023 Uddannelse

På Det Blå Gymnasium uddannes eleverne til virkeligheden. Det gør de blandt andet ved, at hver klasse tilknyttes en lokal virksomhed, som bidrager til deres uddannelse med for eksempel cases, virksomhedsbesøg og oplægsholdere. Gymnasiet kalder det en ‘adoptionsvirksomhed’.

”Vores elever får hands-on-erfaring med virkeligheden, men virksomhederne får også noget ud af det, fordi de kan brande deres virksomhed og vise samfundsansvar, danne relationer og bidrage til at give unge en spændende og meningsfuld uddannelse. Det har været positivt at mærke den store opbakning til vores ordning, som der stadig er mulighed for at være med i”, siger koordinator Daniel Staugaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En lokal virksomhed kan blive adoptionsvirksomhed og dermed blive tilknyttet en klasse i tre år. Gymnasiet har allerede flere adoptionsvirksomheder – blandt andre Wohlenberg, Sønderjyllands Revision, Bitzer, EY og Tridan/Quickparts.

Er du interesseret i, at din virksomhed adopterer en klasse, så er du meget velkommen til at kontakte koordinator Daniel Staugaard på telefon 5122 2354.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...