Lykke Nielsen: En dårlig dag for Aase Nyegaard

23. oktober 2013 Debat
Lykke Nielsen forstår godt, at Karen Damm forlod Fælleslisten.

Lykke Nielsen forstår godt, at Karen Damm sagde mojn til Fælleslisten.

Lykke Nielsen, Egernsund, skriver:

“En dårlig dag for Aase Nyegaard” – for nu at citere dagbladet Politiken 23. oktober 2013.
Artiklen fortsætter under annoncen

Avisen skriver:
“Det er næppe velsmurt markedsføring op til kommunalvalget for Sønderborgs borgmester, Aase Nyegaard, når hendes kommune trækker overskrifter i de sydjyske medier med historien om, at kommunen fyrer elever, hvis de bliver gravide under uddannelse. De mister både pladsen og elevlønnen. Det er Kommunernes Landsforening, der har rådgivet kommunen til at droppe de unge gravide, men Undervisningsministeriet påpeger, at fremgangsmåden er i strid med loven”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ja – nu ved så hele Danmark, at vi har en ikke særlig kompetent borgmester, og at hun da vist trænger til at blive skiftet ud efter valget.
Så forstår man også, at Karen Damm så sig nødsaget til at sige “mojn” til Nyegaards Fælleslisten for at blive løsgænger.
Karen Damm er i øvrigt spidskandidat på Alssundlisten – et ganske fornuftigt sted at sætte sit kryds.
Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...