Lykke Nielsen: En dårlig dag for Aase Nyegaard

23. oktober 2013 Debat
Lykke Nielsen forstår godt, at Karen Damm forlod Fælleslisten.

Lykke Nielsen forstår godt, at Karen Damm sagde mojn til Fælleslisten.

Lykke Nielsen, Egernsund, skriver:

“En dårlig dag for Aase Nyegaard” – for nu at citere dagbladet Politiken 23. oktober 2013.
Artiklen fortsætter under annoncen

Avisen skriver:
“Det er næppe velsmurt markedsføring op til kommunalvalget for Sønderborgs borgmester, Aase Nyegaard, når hendes kommune trækker overskrifter i de sydjyske medier med historien om, at kommunen fyrer elever, hvis de bliver gravide under uddannelse. De mister både pladsen og elevlønnen. Det er Kommunernes Landsforening, der har rådgivet kommunen til at droppe de unge gravide, men Undervisningsministeriet påpeger, at fremgangsmåden er i strid med loven”.
Ja – nu ved så hele Danmark, at vi har en ikke særlig kompetent borgmester, og at hun da vist trænger til at blive skiftet ud efter valget.
Så forstår man også, at Karen Damm så sig nødsaget til at sige “mojn” til Nyegaards Fælleslisten for at blive løsgænger.
Karen Damm er i øvrigt spidskandidat på Alssundlisten – et ganske fornuftigt sted at sætte sit kryds.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...