Lysabild: Skoleelever og børnehavebørn sætter Kurs mod nære Kyster

16. september 2018 Uddannelse

I den kommende uge har Lysabild emneugen “Kurs Mod Nære Kyster” og eleverne skal til vandet. De forlader Børneuniverset og drager dagligt, sammen med børn fra børnehaven, til kysterne ved Kegnæs, Mommark og Høruphav, skriver børneuniverset til SønderborgNYT.

I kystværkstederne skal eleverne arbejde med vind, vejr og klima på Kegnæs Fyr, havmiljø ved Drejet, fisk og fugleliv ved Kærneland, kreativitet ved Trillen og dragebygning med en syngende havnemester i Mommark.

Personalet har lagt mange kræfter i at gøre emneugen så spændende, lærerig og sjov som muligt, og de glæder sig helt vildt til at sende Lysabild Børneunivers på “Kurs mod nære kyster”. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...