Mads Clausen Instituttet viser kloge hoveder hvor gode man er på SDU

4. maj 2017 Uddannelse

Torsdag eftermiddag havde 69 kloge hoveder funder vejen til Mads Clausen Instituttet på Alsion i Sønderborg, hvor der blev budt på glimt af morgendagens teknologi.

“Her på Mads Clausen Instituttet er vi rigtigt gode til at uddanne de unge mennesker til de virksomheder, der er omkring os og vi er også rigtigt gode til at samarbejde med virksomhederne, men vi er ikke så gode til at fortælle, hvor gode vi er”, siger direktør Horst-Günther Rabahn fra Mads Clausen Instituttet til gæsterne, som kommer fra Sønderborg, Aalborg, Nürnberg og flere andre steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Viceborgmester Aase Nyegaard bød også velkommen med at fortælle, at Sønderborg er et sted, hvor der hele tiden arbejdes med innovation.

“Og det gælder ikke mindst i alt arbejdet for at realisere ProjectZero-visionen”, siger hun.

Herefter blev deltagerne delt op i grupper og guidet rundt i Mads Clausen Instituttet, hvor studerende fortalte om de projekter, som de arbejder med.

Blandt gæsterne var Per Lachenmeier.

“Jeg er her for at se det nyeste af det nye og måske kan hjælpe med innovatin”, siger Per Lachenmeier til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...