MAHABYG fra Gråsten klarer de mindre murer-opgaver

1. juli 2021 Erhverv

I nogle dage har Yousef Ahmadi, som for et år siden startede enkeltmandsfirmaet MAHABYG i Gråsten, været i gang med at renovere facade og andre mindre vedligeholdelsesopgaver på en ældre villa på Augustenborg Landevej.

“Jeg har en del opgaver og det går rimeligt godt med firmaet, men jeg vil gerne have endnu flere kunder her i Sønderborg-området”, siger Yousef Ahmadi til SønderborgNYT. Som det ser ud lige nu, så har MAHABYG rigtigt mange opgaver i København.

Yousef Ahmadi er flygtning fra Afghanistan og efter at have lært dansk tog han en murer-uddannelse, som han siden svendebrevet i 2010 har suppleret med en lang række kurser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tager mig af mindre reparationer som facaderenovering, jeg laver badeværelser, bryggers og lægger flisegulve. Og for mig er ingen opgave for lille”, siger Yousef Ahmadi og fortæller, at det giver rigtig god mening at lade fagfolk lave murerarbejdet.

“Så bliver det lavet ordentligt fra start af – og man skal ikke hen og brække ned, købe nye materialer og starte forfra”.

Når MAHABYG møder til en opgave, så har Yousef Ahmadi selv alle materialer og alt værktøj med.

Det næste mål for MAHABYG er at få flere lokale kunder, så der er arbejde nok til, at der kan ansættes en lærling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...