Mand truede kæresten med kniv

Arkivfoto
Arkivfoto
3. juni 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag først på aftenen blev politiet kaldt ud til Skrænten i Dybbøl. En 24-årige mand fra Sønderborg var gået amok, og havde bl.a. taget kvælertag på sin 22-årige kæreste, der kommer fra Augustenborg.

Det lykkedes kvinden at stikke af og få tilkaldt hjælp, men efterfølgende begyndte manden at fægte med en kniv, og da man ikke mente, at man kunne snakke manden til fornuft, blev der ringet efter politiet. De to betjente, der dukkede op,  blev også truet med kniven, men det lykkedes at få den fulde mand ind i politibilen og til detentionen i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil nu blive sigtet for vold eller trusler imod politiet, samt for at bære våben. Hele optrinnet skulle være startet, fordi kæresten havde påtalt mandens alkoholforbrug siger Peter Baum fra Syd- og Sønderjyllands politi til Radio Als.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...