Mandag er SDUs informationsdag om ingeniøruddannelser

29. juni 2020 Uddannelse

Ønsker du at vide, hvad der skal til for at blive ingeniør? Og vide, hvordan studierne er opbygget og hvilke karrieremuligheder en ingeniøruddannelse giver? Så meld dig til online informationsdag om SDU’s ingeniøruddannelser.

Hvis du er typen, der får en næsten ubærlig trang til at skille et elektronisk apparat ad og samle det igen, så snart du ser det, så fortvivl ej – det er nemlig lige præcist den slags nysgerrighed, der kan komme dig til gode på en ingeniøruddannelse ved SDU.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingeniører arbejder med alt fra klima, bæredygtighed og miljø til vacciner, akustik, kosmetik, it-sikkerhed, byggeri, kemi, finans og økonomi, men er du i tvivl om, hvilken uddannelser, der passer til netop dine interesser og kompetencer, så meld dig SDU’s online informationseftermiddag i dag, mandag, skriver SDU.

Her kan du få svar på alle dine spørgsmål om SDU’s ingeniøruddannelser, studieliv og bolig. Og så kan du få at vide, hvad du kan bruge uddannelsen til. Vidste du for eksempel, at det var en ingeniør, der opfandt fjernbetjeningen, så du ikke behøver at rejse dig fra sofaen for at skifte kanal på TV’et?

Artiklen fortsætter under annoncen

Du behøver heller ikke at rejse dig fra sofaen for at deltage i SDU’s online informationseftermiddag – arrangementet afholdes nemlig via Zoom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...