Mange flere end håbet kom til Åbent Hus på Det Blå Gymnasium

13. januar 2023 Uddannelse

På Det Blå Gymnasium myldrede det torsdag aften med elever fra grundskolernes afgangsklasser og selvfølgelig også deres forældre – og alle blev ledt ind i skolens auditorium, hvor der var sat stole op på række.

“Hvor er jeg glad for at se Jer og for, at der er kommet så mange, sagde BC Syds direktør, Bente Jensen, til måske kommende eller og deres forældre. Antallet af besøgende var større end håbet og der måtte hentes ekstra skole.

Det Blå Gymnasium bor på første sal hos BC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På skolens klaver står en statue af Merkur, som er den romerske Gud for kommunikation og hurtighed. Han er skolens maskot”, sagde Bente Jensen og fortalte derefter, at for hende er Merkur drømmemanden.

“Han er i god form og han har muskler – det ses især, når man kigger på bagsiden af statuen”.

På Det Blå Gymnasium vil de ansatte sørge for, at eleverne får noget godt ud af at være der.

“Vi forventer også, at I giver noget tilbage til lærerne”, sagde BC Syd-rektoren.

Herefter fik konstitueret rektor for gymnasiet Joern Radzio og uddannelsesleder Winnie Mosegaard ordet og de fortalte om de forskellige studieretninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have siddet og lyttet, blev de unge mennesker og deres forældre gruppevis guidet rundt på skolen, hvor de så lokaler og hørte om nogle af fagene – og slutteligt landede de alle ved skolens kantine, hvor de forskellige studieretninger havde en bod, hvor man både kunne kigge og få svar på sine spørgsmål.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...