Mange unge besøgte Det Blå Gymnasium

13. januar 2020 Uddannelse

Mandag aften var der Åbent Hus på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, hvor rigtigt mange unge og deres forældre kiggede indenfor.

“Her på stedet går vi op i Verdensmålene og I skal være ligestillet med alle de andre, der skal se Danmark spille håndbold i aften. Derfor har vi rykket vorrs åbent hus, så I kan nå hjem i tide”, sagde rektor for BC Syd, Bente Jensen i sin velkomst og derpå gav hun ordet til Dorthe Milling Stjernholm, som er rektor på Det Blå Gymnasium, der bor på BC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De af Jer, som melder jer til at gå her bliver hardcores til tal til det businessfaglige samt til sprog og så er der fag fra grundskolen, som også er på skemaet i Det Blå Gymnasium”, sagde Dorthe Milling Stjernholm.

Det Blå Gymnasium er det eneste gymnasium, der har praktikpladser i udlandet, som de unge kan bruge, når de er færdige med deres tre år på skolen. man kan blive kontor- eller salgsassistent på halvandet år.

“Og det er rigtigt godt med et udlandsophold på cv’et”, sagde rektor. Til august rejser 22 af Det Blå Gymnasiums elever til England eller Tyskland for at komme i praktik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nuværende elever guidede alle gæsterne rundt i lokalerne, hvor der blev fortalt om gymnasiets mange fag – og der var også tid til at kigge ned i kælderen, hvor der er e-sport og lokaler til skolens elev-udvalg, der blandt andet står for fredagsbar, Verdensmål og mange andre ting.

Tre elev-aspiranter siger:

“Jeg vil gerne gå i Det Blå Gymnasium, fordi jeg er vild med matematik og så har skolen et tæt samarbejde mde virksomheder”

“Jeg overvejer at søge ind – et sted skal jeg jo være”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan godt li’ noget med handel – og det er jo her”.

Kommende elever skal melde sig ind på Det Blå Gymnasium senest 1. marts.

Tirsdag aften er der åbent hus på Alssund Gymnasiet, AGS.

Du kan læse mere om Det Blå Gymnasium HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...