Maria Frost Andresen vil i Byrådet for at gøre folkeskolerne bedre

12. april 2021 KV21

Maria Frost Andresens interesse for politik kom under debatten om Tildelingsmodellen, som blev vedtaget for folkeskolerne og – som nogen måske ved – hun var bestemt ikke tilhænger af modellen, fordi hun har to børn i folkeskolen og kan se alle de udfordringer der allerede er.

“Under debatten fik jeg følelsen af ikke at kunne rykke på de politiske beslutninger. Derfor fik jeg lyst til at blive en del af beslutningsprocesserne – og det ansvar er jeg klar til at tage”, siger Maria Frost Andresen, som har valgt at stille op til kommunalvalget for Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun tror på, at det er den vej, hun skal gå, når hun vil have indflydelse.

“Når det handler om inklusion, så er det vigtigt, at skolerne inkluderer både de såkaldt svage elever og dem, der er rigtigt dygtige. Det kan gøres ved at lytte til fagkundskaben, som er lærerne”, siger Maria Frost Andresen til SønderborgNYT. Hun mener også, at de enkelte folkeskoler skal have mere frihed.

“Jeg synes, de enkelte folkeskoler skal have frihed til at bestemme, hvad det er, som de vil gøre for at skille sig ud fra de andre. Forskellighed i folkeskolerne kan også være med til at sikre flere elever”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...