Maria Frost Andresen vil i Byrådet for at gøre folkeskolerne bedre

12. april 2021 KV21 Skrevet af: Ole Kæhler

Maria Frost Andresens interesse for politik kom under debatten om Tildelingsmodellen, som blev vedtaget for folkeskolerne og – som nogen måske ved – hun var bestemt ikke tilhænger af modellen, fordi hun har to børn i folkeskolen og kan se alle de udfordringer der allerede er.

“Under debatten fik jeg følelsen af ikke at kunne rykke på de politiske beslutninger. Derfor fik jeg lyst til at blive en del af beslutningsprocesserne – og det ansvar er jeg klar til at tage”, siger Maria Frost Andresen, som har valgt at stille op til kommunalvalget for Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun tror på, at det er den vej, hun skal gå, når hun vil have indflydelse.

“Når det handler om inklusion, så er det vigtigt, at skolerne inkluderer både de såkaldt svage elever og dem, der er rigtigt dygtige. Det kan gøres ved at lytte til fagkundskaben, som er lærerne”, siger Maria Frost Andresen til SønderborgNYT. Hun mener også, at de enkelte folkeskoler skal have mere frihed.

“Jeg synes, de enkelte folkeskoler skal have frihed til at bestemme, hvad det er, som de vil gøre for at skille sig ud fra de andre. Forskellighed i folkeskolerne kan også være med til at sikre flere elever”.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...