Marianne Christiansen er ny biskop

23. april 2013 Kultur

Ny biskop i Haderslev Stift er sognepræst i Løgumkloster Marianne Christiansen, der vandt bispevalget med 691 stemmer over modkandidaten Peter Hedegaard, som fik 460.

– Jeg er selvfølgelig glad og meget ydmyg over for opgaven. Nu skal jeg i gang med arbejdet og alle de mangfoldige opgaver, der ligger og venter. Jeg skal lære folk at kende og have min kalender i sving, og så skal jeg tage afsked med folkene i mit eget sogn, siger Marianne Christiansen.

Den nye biskops modkandidat tager nederlaget med oprejst pande.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man skal ikke tænke på det som spildt arbejde. Man skal ønske Haderslev Stift tillykke med, at de har valgt en ny biskop. For folkekirken er det en festdag i dag, og jeg har bidraget til den fest ved at blive nummer to, siger Peter Hedegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...