Marianne Christiansen er ny biskop

23. april 2013 Kultur

Ny biskop i Haderslev Stift er sognepræst i Løgumkloster Marianne Christiansen, der vandt bispevalget med 691 stemmer over modkandidaten Peter Hedegaard, som fik 460.

– Jeg er selvfølgelig glad og meget ydmyg over for opgaven. Nu skal jeg i gang med arbejdet og alle de mangfoldige opgaver, der ligger og venter. Jeg skal lære folk at kende og have min kalender i sving, og så skal jeg tage afsked med folkene i mit eget sogn, siger Marianne Christiansen.

Den nye biskops modkandidat tager nederlaget med oprejst pande.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man skal ikke tænke på det som spildt arbejde. Man skal ønske Haderslev Stift tillykke med, at de har valgt en ny biskop. For folkekirken er det en festdag i dag, og jeg har bidraget til den fest ved at blive nummer to, siger Peter Hedegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...