Måske er der en løsning på lægekonflikten

17. juni 2013 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Nu ser det ud til, der kan findes en løsning på konflikten mellem politikere og læger.

– Hvis der alligevel kommer et lovindgreb – og det tyder det på – så skal vi selvfølgelig se på hvordan vi vil kunne arbejde fagligt forsvarligt indenfor de rammer, der er i loven.

Sådan forklarer formanden for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen søndag de mere forsonlige signaler, som lægerne nu sender til politikerne.

De praktiserende lægers organisation kan nemlig godt acceptere et lovindgreb, hvis tre af punkterne i lovindgrebet bliver præciseret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lægerne vil bevare deres aftaleret, deres fortrolighed med patienterne og de data, de skal indberette, må ikke bruges til at sanktionere lægerne med.

– Det har hele tiden været tre centrale punkter for os og det er det fortsat, siger formand for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen til dr.syd

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...