Måske er der en løsning på lægekonflikten

17. juni 2013 Uncategorized

Nu ser det ud til, der kan findes en løsning på konflikten mellem politikere og læger.

– Hvis der alligevel kommer et lovindgreb – og det tyder det på – så skal vi selvfølgelig se på hvordan vi vil kunne arbejde fagligt forsvarligt indenfor de rammer, der er i loven.

Sådan forklarer formanden for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen søndag de mere forsonlige signaler, som lægerne nu sender til politikerne.

De praktiserende lægers organisation kan nemlig godt acceptere et lovindgreb, hvis tre af punkterne i lovindgrebet bliver præciseret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lægerne vil bevare deres aftaleret, deres fortrolighed med patienterne og de data, de skal indberette, må ikke bruges til at sanktionere lægerne med.

– Det har hele tiden været tre centrale punkter for os og det er det fortsat, siger formand for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen til dr.syd

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...