Måske er der en løsning på lægekonflikten

17. juni 2013 Uncategorized

Nu ser det ud til, der kan findes en løsning på konflikten mellem politikere og læger.

– Hvis der alligevel kommer et lovindgreb – og det tyder det på – så skal vi selvfølgelig se på hvordan vi vil kunne arbejde fagligt forsvarligt indenfor de rammer, der er i loven.

Sådan forklarer formanden for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen søndag de mere forsonlige signaler, som lægerne nu sender til politikerne.

De praktiserende lægers organisation kan nemlig godt acceptere et lovindgreb, hvis tre af punkterne i lovindgrebet bliver præciseret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lægerne vil bevare deres aftaleret, deres fortrolighed med patienterne og de data, de skal indberette, må ikke bruges til at sanktionere lægerne med.

– Det har hele tiden været tre centrale punkter for os og det er det fortsat, siger formand for de praktiserende læger i Region Syddanmark, Helle Aarenstrup Jensen til dr.syd

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...