Masser af kokke bag luksusmenu på Restaurant Bind

22. september 2019 Erhverv

Søndag aften kunne tæt på 90 gæster nyde en helt fantastisk menu, der var sat sammen og lavet af en række dygtige kokke, der var inviteret til kokketræf hos køkkenchef Christian Bind på hans Restaurant Bind i Sønderhav.

Det var Sønderswing fra Sønderborg, som består af Jesper Hindø og Hartmut Holz-Söderberg, der gav gæsterne en musikalsk velkomst, inden Pia Bind tog over og guidede gæsterne på plads.

På menuen var der blækspruttesalat, Canelloni af norsk ørred. Fragilité af jomfruhummer. Grillet havtaske. Farseret morkel, altså svamp. Spansk iberico, katareller, palmekål og fåremælks-yoghurt, solsikke gylden honning.

Rækken af kokke betod af Thonk Thanh, Jens Peter Kolbeck, Puk Lyskjær Larsen, Ulrik Jepsen, Patrick og Jean-Louis Lieffroy, Christian Bind, Brian Madsen og Tommy Friis, der i fællesskab løftede de enkelte retter til en fortryllende oplevelse for de mange gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...