Masser af liv i Handelsgaderne i Sønderborg

3. maj 2013 Erhverv

Ud for Rønhave Plads står Michael Vogensen og spiller guitar og så er det jo bare dejligt at sidde i solen med en pilsner, en vand eller måske

Michael Vogensen med guitar ved Rønhave Plads.

kaffe og bare nyde hans stemme og strengeleg. Ned gennem Perlegade dryssede rigtigt mange mennesker med is i hånden og det gjorde naturligvis, at der ikke er lavet stormløb på butikkerne i timerne frem til klokken 16.

En af de heldige, der fik fat i en langtidsholdbar blomst.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Men det kommer senere. Ingen tvivl om det, siger Dorte Holmberg fra Miss Holmberg. Hun håber at få sendt noget af det seneste nye ud af døren i løbet af Light by Night.

I Jernbanegade er det selveste Jason og en flok krigsveteraner, der fylder op på gaden. Det er TV2-udsendelsen Jason og Soldaterne, der skal slåes et slag for. Udsendelsen handler om de soldater, der bliver krigsinvalider.

Man undgår at brænde kalorier, når man kører knallert i gågaden.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Krig er farligt, siger en af dem, der rejste ud for at gøre en forskel. Han havde slet ingen fantasi om, at hans liv ville forandres så voldsomt, da han rejste ud. Han mangler begge ben.

Det er ikke alle, der nyder at gå rundt i gågaderne. Flere smutter ud og ind mellem fodgængerne på cykel eller knallert – måske er de sat i verden for at være til gene for andre.

 

Se billeder fra handelsgaderne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.545687095481859.1073741833.371861676197736&type=3&uploaded=21

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...