Masser af trafik i dag, fredag, og de to kommende lørdag

11. oktober 2019 REGIONALT

I den kommende uge holder alle skoler i Danmark efterårsferie. Det betyder sædvanligvis flere biler mod feriedestinationer samt til og fra familievenlige events og forlystelser. Og det er særligt fredagen inden og på de to lørdage, at trafikken på vejene bliver meget tæt.

Det oplyser Vejdirektoratet

Til gengæld er der på hverdagene i den kommende uge god plads på vejene og dermed kortere rejsetid i både morgen- og eftermiddagsmyldretiden.

Fredag møder ferietrafik myldretidstrafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Ferietrafikken starter allerede fredag eftermiddag. Og her støder den første ferietrafik ind i myldretidstrafikken, og kommer til at kunne mærkes på de store veje på vej ud af især de større byer og flere strækninger på motorvejene.

I morgen, lørdag, er efterårsferiens helt store udrejsedag, og det vil præge trafikken især i dagtimerne.

Her i Sønderjylland vil der være tæt trafik sydpå ad E45 mod den tyske grænse.  samt på E20 Esbjergmotorvejen mod den jyske vestkyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og når lørdag er skiftedag i sommerhusene, vil der også være meget tæt trafik i dagtimerne i og omkring sommerhusområder

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...