Matas: Caroline Andresen sætter fokus Ecookings produkter

21. april 2021 Uddannelse

Matas-elev Caroline Andresen byder alle interesserede velkommen ind i et kæmpe Ecooking-univers i perioden fra lørdag den 1 maj til lørdag den 8. maj i Matas på Perlegade og det gør hun i forbindelse med sin fagprøve, som er en slags svendeprøve, hvor hun skal vise en del af alt det, som hun har lært.

Efter skolegangen var slut, vidste Caroline Andresen ikke rigtigt, hvad hun ville, men kosmetik og hudpleje har hun altid haft interesse for.

“Så jeg er og har hele tiden været rigtig glad for at være i Matas”, siger hun og nu har hun fuldt fokus på Ecooking og ser meget frem til den uge, som handler om lækre hudpleje-produkter.

“Jeg håber, at mange har lyst til at kigge forbi butikken, hvor der sker rigtig mange fede ting”, siger Caroline Andresen, som ved, at der i forvejen har rigtig mange kunder, der er glade for at bruge Ecookings produkter, men håber hun kan inspirere endnu flere til at bruge dem.

“Jeg har været nødt til at tænke lidt anderledes i forhold til aktiviteterne, fordi vi jo står i en pandemi – men jeg ser det ikke som en hæmsko, men mere som en mulighed for at prøve at gøre nogle ting anderledes”, siger hun.

Alt kommer ud via Facebook

Caroline Andresen kommer til at bruge butikkens Facebook-side rigtig meget og hun vil komme med tips og tricks til Ecookings produkter og der kommer blandt andre en konsulent fra Ecooking om mandagen, som laver lip balm i butikken sammen med Caroline Andresen – og om torsdagen har er der liveaften med stifter og ejer af Ecooking, Tina Søgaard.

“Jeg ville ønske, jeg kunne holde en kundeaften for alle Ecooking-interessede, det kunne have været vildt sjovt og fedt, men jeg må bare sige, at de her live-aftener faktisk også fungerer rigtig godt og vi får rigtig mange seere med, så derfor har jeg det helt fint med, at det er sådan det bliver”.

“Jeg sætter billetter til salg i butikken fra næste mandag, hvor man oven i købet får et prøvekit og snacks med, så man kan prøve produkterne og hygge sig med snacks samtidig med, vi fortæller om dem”, siger Matas-eleven.

“Jeg synes, det er en mega fed løsning, fordi kunderne kan være med på en helt anden måde og jeg har hørt om flere, der sætter sig sammen derhjemme og ser live-videoen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...