Matas: Hjælp materialistelev Sarah Kjelgaard gennem fagprøven

24. marts 2021 Uddannelse

Materialistelev Sarah Kjelgaard starter sin fagprøve i Matas Borgen Sønderborg næste uge, hvor hun åbner op for Diors luksusunivers, herunder både makeup, hudpleje og dufte.

Traditionen tro afslutter Sarah Kjelgaard sin 2-årige elevuddannelse med hendes selvvalgte fagprøve, som under normale omstændigheder ville være smækfyldt med quick-makeupper, håndmassager, kundeaftner og nærkontakt, men nu har restriktionerne vendt op og ned på hele hendes fagprøve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fagprøve under nedlukning

Matas Borgen er underlagt restriktioner for centre, hvilket har haft store konsekvenser for kundestrømmen i butikken, fordi store dele af kunderne tror, at Matas Borgen holder lukket.

”Jeg er naturligvis bekymret for hvilke konsekvenser pandemien får for min fagprøve.  Jeg har forsat et brændende ønske om, at inspirere og uddanne mine kunder”, fortæller Sarah Kjelgaard i en pressemeddelelse.

Nytænkning 

Hun valgt en anderledes indgangsvinkel til hendes fagprøve, og møder kunderne i øjenhøjde.

”Jeg har valgt at lade de sociale medier få en stor rolle i min fagprøve. Jeg vil dagligt poste inspirerende og givende indhold på Matas – Sønderborg Borgens Facebook. Jeg håber på, at mine kunder vil lade sig inspirere, og dernæst komme ind og opleve Diors luksus univers i butikken, forklarer Sarah Kjelgaard.

Besøg Matas Borgen, og støt Sarah Kjelgaard og hendes fagprøve. Her har du muligheden for, at opleve forskellige aktiviteter, en masse gode tilbud og gaver.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...