Matchmaking Engineering Event for kloge hoveder og lokale virksomheder

14. september 2018 Uddannelse

SDU Sønderborg inviterer den 9. oktober mellem kl. 15 og 17 til et Matchmaking Engineering Event på Alsion, hvor virksomheder og studerende får mulighed for at lære hinanden at kende, inden de evt. enes om et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

Og der er virkelig noget godt at hente – også for små og mellemstore virksomheder.

“Det minder lidt speeddating”, siger Bjørn Andresen, som er ejer af Swienty A/S.

Hans virksomhed har fire gange deltaget i Matchmaking Engineering Event på SDU Sønderborg, og udbyttet har været godt. Og selvom der måske udveksles kontaktoplysninger og telefonnumre akkurat som til speeddating, så er der ingen stjålne kys at hente, men derimod studerende, som er topmotiverede for at indgå i et samarbejde med en virksomhed, enten i form af studiejob, praktik, projektskrivning eller andet, skriver SDU i en pressemeddelelse.

Bjørn Andresen fortæller, at der som virksomhed naturligvis er noget arbejde i forbindelse med at deltage i arrangementet, men at de ingeniørstuderende, som han kan tiltrække udfører et godt stykke arbejde og det er det hele værd.

“Har de engagementet og evnerne, så får de lov også lov at vokse i vores virksomhed”.

Som eksempel næver han en tidligere mekatronik-studerende, Sveinn D. Einarsson, som startede med simple opgaver i værkstedet og endte med udelukkende at lave konstruktionsarbejde. Det var alt lige fra tegning på computeren og laserskæring til tilretninger og montering.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi prøver at hive så mange ideer ud af de studerende som muligt”.

Swienty-ejeren sender derfor sin varmeste anbefalinger til Matchmaking Engineering Eventet på SDU Sønderborg.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...