Meget testet og positivt hold udgør Sønderborg Sommerrevy

3. maj 2013 Kultur

Nu er de særdeles positive skuespillere landet på Hotel Comwell i Sønderborg og kan kaste sig ud i alt det øveri, der skal til, når drømmen er at byde på endnu en succesfuld sommerrevy. Faktisk er det revy nummer 32.

– Vi er testet positive alle sammen og det betyder, at vi mærker både glæde og liv i vores kroppe. Både de store og de knap så store, siger Leif Maibom og afslører, at det ikke bare er en påstand. Revyholdet har lånt nogle “hatte”, der ifølge Trine Gadeberg minder om dørslag. De kan bruges til at teste, om man er positiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom og Jeanne Boel med test-hatten

– Jeg har prøvet meget gennem årene, men det her er bare for åndsvagt, siger Flemming Jensen og Leif Maibom forstår ham:

– Det er sjældent, vi har set så dumme ud, siger han.

Helt anderledes

– Denne sommer er Jeanne Boel med på scenen og det er dejligt, vi nedelig fik chancen for at hyre hende., siger Leif Maibom. Han løfter sløret for tekstforfatterne, der i år er: Skuespillerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er ret spændende, at vi selv har skrevet alle numrene og nu skal vi så arbejde med dem, siger han. Under processen kan der både tilføjes og streges linier. Og der er numre, der kan falde ud – ligesom nye numre kan blive nødvendige, hvis regeringen gør et eller andet, der ligger lige til højrebenet for et positivt revyteam.

Jubilarerne

Der er en trofast skare med i Sønderborg Sommerrevy. Gitte Geertsen har lavet scenografi i 20 år, Tage Frandsen har haft fingre i parykkerne i 25 og Thomas Pakula er kapelmester for 15. gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er planlagt 48 forestillinger, mens Leif Maibom sætter gerne flere op, hvis behovet er der. Og frister det at opleve den succesfulde Sommerevy, så kan du trykke på revyens logo på Sønderborg Nyt og se, hvilken oplevelse, der ligger og lokker.

Netop det at revyen lokker, det er kendt rundt om i landet. De fleste gæster kommer fra Sønderjylland, men hver tiende revygæst er fra Fyn, 15 procent fra det øvrige Jylland og fem procent fra Sjælland.

– Hvor mange fra Holme Olstrup har bestilt plads, spørger Flemming Jensen. Endnu er der ingen, der har gjort det.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så kommer de ikke i år. Billetsalget er selvfølgelig åbent, men de er ikke så hurtige i Holme Olstrup, siger Flemming Jensen.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>