Melder sig ud af 3F på grund af BIOS-kampagnen

26. oktober 2015 Uddannelse

Nu er det nok, for Henrik Juul Nielsen, fordi han så sine egne penge blive brugt i kampen mod BIOS. Henrik Juul bios3Nielsen siger til SønderborgNYT:

Henrik Juul Nielsen vil ikke støtte 3Fs kamp mod BIOS.

Henrik Juul Nielsen vil ikke støtte 3Fs kamp mod BIOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At se 3F gå ind i kampen mod BIOS, finder jeg usmagelig, og jeg savner en klar begrundelse fra 3Fs side. Med 3Fs udtalelser såes der tvivl om mandskabet. 3F burde ikke være i tvivl her, fordi de jo selv har overenskomst med BIOS-Danmark, og jeg vil ikke lægge kroner til,  at 3F støtter Falck i deres kamp for et comeback – noget der under ingen omstændigheder kommer til at ske”, siger Henrik Juul Nielsen fra Nordborg.

Henrik Juul Nielsen har ringet til sin fagforening.

“Jeg forlangte en offentlig undskyldning til BIOS Danmark”, siger Henrik Juul Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den vil 3F ikke give.

“Slet ikke, tværtimod. Men nu tager jeg også skridtet og melder mig ud af den fagforening med øjeblikkelig virkning” siger Henrik Juul Nielsen.

Henrik Juul Nielsen er chauffør og medlem af Venstre på Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...