MENS CUT er højdespringer ved Stafet for Livet

3. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lene Krag Schmidt fra MENS CUT er superglad for, at det indtil videre er lykkedes for MENS CUTs stafethold at lægge 41. 650 kroner i indsamlingkassen til Stafet for Livet. Det er langt fra alle hold, der kommer med så stort et beløb – og det spiller heller ingen rolle.

Ole Tønder og Lena Krag Schmidt.

Ole Tønder og Lena Krag Schmidt.

Stafet for Livet handler selvfølgelig om at få samlet penge ind til Kræftens Bekæmpelse, men det handler også om at glædes over livet og stå sammen om en sag, gøre noget i fællesskab.

MENS CUT har et stort stafethold med og det bliver serviceret på bedste vis af holdkaptajnen selv.

“Vi er 95 på holdet og det siger holdkaptajnen, så det er uden enhver tvivl det rigtige tal”, siger Lars Krag Schmidt, der er meget bevidst om hierakiet på holdet: Kaptajnen har styr på alt.

Løberne skioftes til at løbe eller gå omgange og først søndag middag, hvor stafetten stopper, kender det samlede antal omgange, som MENS CUT-holdet har klaret.

“Vi har nogle sponsorer, der giver et beløb for hver omgang og hvor meget det bliver, må tiden vise”, siger Lena Krag Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...