MGK-musikerne spillede den sidste af turné-koncerterne hjemme på Musikskolen

18. november 2021 Uddannelse

Torsdag aften spillede MGK-eleverne fra Musikskolen den sidste koncert på turné-programmet og det var en koncert med en bred vifte af musik-genrer, som bevægede sig fra barok og over folkemusikken til rytmisk.

Musikskoleleder Allan Ørslev fortæller til SønderborgNYT, at det at eleverne er på turné i det område, som MGK Syd Sønderborg dækker geografisk, det er en bunden opgave.

“Vi skal rundt i det område, som vi får MGK-elever fra, så flere bliver opnærksomme på, at de har mulighed for at være med hos os”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når det er sagt, så tæller det selvfølgelig også meget, at MGK-eleverne i en periode arbejder intenst sammen og også får muligheden for at spille og synge for flere end deres venner og familie”.

MGK-eleverne fortalte, at de blandt andet var på en efterskole, hvor eleverne bad om autografer.

“Så vi havde det ligesom de rigitge stjerner”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...