Miljørigtig vinduespudsning med havudsigt

21. januar 2017 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I denne weekend er Thomas H. Jensen på arbejde på Hotel Comwell i Sønderborg, der er en af kunderne hos Sønderborg Vinduespolering, et lille enmandsfirma, som har holdt skruen i vandet gennem små 13 år.

Noget af arbejdsdagen brugte han ved vinduerne ud mod hotellets terrasse.

“Her er der jo en fantastisk udsigt”, siger Thomas H. Jensen, der alligevel har ryggen mod vandet langt det meste af tiden. Han er koncentreret, når han arbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er stolt af mit håndværk og jeg er glad for, jeg har mange tilfredse kunder”, siger Thomas H. Jensen til SønderborgNYT. Og de mange kunder tæller både virksomheder og private husstande.

Hvis man ikke selv synes, det er sjovt eller hyggeligt selv at pudse vinduer, så kan man finde Sønderborg Vinduespolering HER på Facebook og lave en aftale med Thomas Jensen.

“Sådan et almindeligt type- eller parcelhus på op til 150 kvadratmeter skal jeg have 180 kroner med moms for at pudse udvendig”, siger Thomas H. Jensen, så man ligesom kan få et indtryk af, at det ikke er dyrt at slippe for at gøre det selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kemikaliefrit regnvand

Vinduer i stueplan pudser Thomas H. Jensen på samme måde, som man selv ville gøre. Altså i vand med sæbe. Måske noget hurtigere og måske noget bedre.

Men meget store ruder og vinduer fra første sal og opad vasker han med renset regnvand.

“Jeg behandler regnvandet, inden jeg tager det med ud til kunderne – og der vasker jeg vinduerne med en børste og rindende vand”, siger Thomas H. Jensen. Om det gode ved at ordne vinduer med renset regnvand, siger han:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kemikaliefri regnvand opløser snavs og også fugleklatter. Når ruderne er vasket, skal de tørre af sig selv og så er de superfine”, siger han.

Thomas H. Jensen er klar til at rykke ud til enhver i hele Sønderborg kommune.

“Og er det større opgaver, som det drejer sig, så kører jeg i hele Sønderjylland”, siger den unge håndværker.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...