Mille Kjær vandt hovedpræmien ved Cyklistprøven

26. oktober 2018 Uddannelse

Det var elever fra byskolerne, der snuppede de tre første pladser, da der var finale i 6. klassernes cyklistprøve. Der var præmier og diplom til alle finalisterne, men Mille Kjær fra Privatskolen Als sikrede sig med fin kørsel hovedpræmien: En ny cykel.

Konkurrencen var delt op i to discipliner: Manøvreprøver i skolegården, som fortæller om elevens evne til at håndtere sin cykel mellem kegler og forhindringer, og øvelser på områdets gader og veje, som i højere grad fortæller, om eleven er en sikker trafikant i “det virkelige liv” mellem biler, trafiklys, svingbaner, andre cyklister og fodgængere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mille Kjær fra Privatskolen Als blev samlet vinder af de to discipliner – fulgt af Malene Foged, Humlehøj-Skolen, på andenpladsen og Felix Wetcke Brask fra Deutsche Privatschule Sonderburg på tredjepladsen.

På manøvrebanen var drengene bedst. Her vandt Mikkel B. Isager fra Dybbøl-Skolen foran Jeppe K. Nielsen, Augustenborg Skole, og Sebastian Struck-Pedersen fra Ulkebøl Skole på tredjepladsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...