Mille Kjær vandt hovedpræmien ved Cyklistprøven

26. oktober 2018 Uddannelse

Det var elever fra byskolerne, der snuppede de tre første pladser, da der var finale i 6. klassernes cyklistprøve. Der var præmier og diplom til alle finalisterne, men Mille Kjær fra Privatskolen Als sikrede sig med fin kørsel hovedpræmien: En ny cykel.

Konkurrencen var delt op i to discipliner: Manøvreprøver i skolegården, som fortæller om elevens evne til at håndtere sin cykel mellem kegler og forhindringer, og øvelser på områdets gader og veje, som i højere grad fortæller, om eleven er en sikker trafikant i “det virkelige liv” mellem biler, trafiklys, svingbaner, andre cyklister og fodgængere, skriver Sønderborg Kommune.

Mille Kjær fra Privatskolen Als blev samlet vinder af de to discipliner – fulgt af Malene Foged, Humlehøj-Skolen, på andenpladsen og Felix Wetcke Brask fra Deutsche Privatschule Sonderburg på tredjepladsen.

På manøvrebanen var drengene bedst. Her vandt Mikkel B. Isager fra Dybbøl-Skolen foran Jeppe K. Nielsen, Augustenborg Skole, og Sebastian Struck-Pedersen fra Ulkebøl Skole på tredjepladsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...