Minister oplever det grønne Als

23. april 2013 Politik

Torsdag besøger Handels- og Investeringsminister Pia Olsen Dyhr  Sønderborg, hvor hun skal diskutere vækst med en række af områdets grønne vækst-skabere.

– Sønderborg-området sætter en klar kurs mod det CO2-neutrale samfund. Området går forrest i den grønne omstilling – ikke bare i Danmark, men også på den internationale scene, siger Pia Olsen Dyhr i en pressemeddelelse.

Borgmester Aase Nyegaard byder velkommen på Alsion, hvorefter Lean Energy Cluster og ProjectZero præsenterer både nationale og internationale vækst-initiativer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derefter vil ministeren blive vist rundt på SDU/Alsion, og senere vil hun blive præsenteret for blandt andet ZERO+ huset, geotermi og grøn fjernvarme samt et grønt Linak.

Endelig skal Pia Olsen Dyhr besøge Danfoss, hvor hun mødes med CEO Niels B. Christiansen og iværksættere fra Mads Clausen Entrepreneurparken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...