Minister oplever det grønne Als

23. april 2013 Politik

Torsdag besøger Handels- og Investeringsminister Pia Olsen Dyhr  Sønderborg, hvor hun skal diskutere vækst med en række af områdets grønne vækst-skabere.

– Sønderborg-området sætter en klar kurs mod det CO2-neutrale samfund. Området går forrest i den grønne omstilling – ikke bare i Danmark, men også på den internationale scene, siger Pia Olsen Dyhr i en pressemeddelelse.

Borgmester Aase Nyegaard byder velkommen på Alsion, hvorefter Lean Energy Cluster og ProjectZero præsenterer både nationale og internationale vækst-initiativer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derefter vil ministeren blive vist rundt på SDU/Alsion, og senere vil hun blive præsenteret for blandt andet ZERO+ huset, geotermi og grøn fjernvarme samt et grønt Linak.

Endelig skal Pia Olsen Dyhr besøge Danfoss, hvor hun mødes med CEO Niels B. Christiansen og iværksættere fra Mads Clausen Entrepreneurparken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...