Mogens Lykketoft: Vi er lykkelige

15. juli 2013 Uncategorized

Danskerne er verdens lykkeligste folk, viser en masse undersøgelser og de blev afsæt til talen fra Folketingets formand, Mogens Lykketoft.

– Og i føler jer vel også lykkelige her, hvor i er klar til at feste. faktisk har jeg selv spist mig gennem masser af fine middage for Danmarks skyld, siger formanden for Folketinget. Der var bare en gang, hvor landet blev ledet af tåber, der sendte Danmark i krig.

– Det var i 1864 og nu er der skrevet en bog, der fortæller, at krig slet ikke handler om helte, men om vanvittigt bange og skræmte unge mænd, der bliver slagtet af fjenden. Nu kommer der også en film om  Slaget ved Dybbøl og den er vigtig, så ingen tror, at krig ikke er grusomt, siger Mogens Lykketoft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er i ikke lykkelige, spørger Mogens Lykketoft.

Er i ikke lykkelige, spørger Mogens Lykketoft.

Sønderjydernes forhold til tyskerne er i dag bedre end nogensinde før.

– Når man bor så tæt, så blegner uenighederne og grænser viskes ud, siger han, men husker lige at nævne, at trods afgiftsnedsættelsen, så er sodavandene stadig billigere syd for grænsen.

Om sit formandsjob

Mogens Lykketoft fortæller, at der blevet klaget over hans arbejde fra Folketingets formandsstol, hvor han kom til at lade en politiker tale et halvt minut længere end tilladt.

– Det er Inger Støjberg, der har klaget og det er generende at det kommer fra en uddannet journalist med et cv, der alene kan fortælle, hun har skrevet en bog om Sussi og Leo.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...