Mogens Lykketoft: Vi er lykkelige

15. juli 2013 Ringriderfesten Skrevet af: Ole Kæhler

Danskerne er verdens lykkeligste folk, viser en masse undersøgelser og de blev afsæt til talen fra Folketingets formand, Mogens Lykketoft.

– Og i føler jer vel også lykkelige her, hvor i er klar til at feste. faktisk har jeg selv spist mig gennem masser af fine middage for Danmarks skyld, siger formanden for Folketinget. Der var bare en gang, hvor landet blev ledet af tåber, der sendte Danmark i krig.

– Det var i 1864 og nu er der skrevet en bog, der fortæller, at krig slet ikke handler om helte, men om vanvittigt bange og skræmte unge mænd, der bliver slagtet af fjenden. Nu kommer der også en film om  Slaget ved Dybbøl og den er vigtig, så ingen tror, at krig ikke er grusomt, siger Mogens Lykketoft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er i ikke lykkelige, spørger Mogens Lykketoft.

Er i ikke lykkelige, spørger Mogens Lykketoft.

Sønderjydernes forhold til tyskerne er i dag bedre end nogensinde før.

– Når man bor så tæt, så blegner uenighederne og grænser viskes ud, siger han, men husker lige at nævne, at trods afgiftsnedsættelsen, så er sodavandene stadig billigere syd for grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om sit formandsjob

Mogens Lykketoft fortæller, at der blevet klaget over hans arbejde fra Folketingets formandsstol, hvor han kom til at lade en politiker tale et halvt minut længere end tilladt.

– Det er Inger Støjberg, der har klaget og det er generende at det kommer fra en uddannet journalist med et cv, der alene kan fortælle, hun har skrevet en bog om Sussi og Leo.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...