Mor fortæller om episoden hvor dreng sad fast i ‘bildæk-gynge’

7. april 2021 112

SønderborgNYT har fået oplyst, at moderen til den dreng, der tirsdag sad fast i en ‘bildæk-gynge’ på Broager Skole har en meget anderledes version af hændelsen end den, som skolen har fortalt til Broager.dk

I en Facebook-gruppe skriver moderen til drengen fra Broager Skole:

Sagen er den at jeg i formiddags bliver ringet op af min søns lærer – han går i specialklasse – hun fortæller, at min søn sidder fast i en gynge og modarbejder hende, så hun ikke kan hjælpe ham, så jeg er nødt til at komme og tale ham til fornuft, så han kan komme fri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg spørger chokeret, hvor længe han har siddet der og hun svarer, at han har jo siddet der noget tid og hun havde jo prøvet at ringe til mig tidligere uden held og hun kunne jo ikke få ham til noget.

Jeg spørger så, om de har ringet til min mand, når de ikke kunne få fat på mig, men det så de skam ingen grund til.

Jeg spørger om de har ringet 112 og til det svarer hun, at nu må jeg lige tage det med ro.

Jeg kommer frem til en skræmt dreng, der sidder kilet fast i en bildæk gynge med det ene ben inde i dækket og det andet ben på jorden med åben jakke i vind og slud og uden gummistøvle på og med pædagoger, der står passivt tre meter væk og børn der render rundt .

Jeg får at vide, at de har ringet til viceværten, men at de ikke har fået svar og at jeg ikke må ringe 112, for det er ikke en sag for dem og vicevært skal klare sagen.

Min dreng er på dette tidspunkt ved at miste modet og har ondt og er stærkt nedkølet.

Jeg finder tæpper frem og pakker ham ind og ringer til sidst på egen hånd 112 og får brandvæsen og ambulance ud.

Han er stærkt nedkølet og har ellers kun skrammer og et ømt ben .. men jeg sidder tilbage med følelsen af fuldstændig svigt.

Jeg er siden blevet kontaktet af forældre til klassekammerater, som har fortalt, at en lærer har råbt af mit barn, fordi at han ikke ‘gad’ samarbejde.

Der er også allerede kommet en artikel i avis og der har skolen fordrejet hele dagen for at vaske deres hænder .. nu siddet jeg bare tilbage og ikke aner, hvad jeg kan stille op som forældre – for tilliden til skolen er fuldstændig væk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...