Multikulturhus vinder pris uden at være bygget

18. april 2013 Uncategorized

Sønderborgs planer om at kombinere nybyggeri med brugen af pakhuset på havnen i Sønderborg har vakt så stor opmærksomhed, at Sønderborgs multikulturhus har vundet Kulturstyrelsens og Realdanias konkurrence, der har fremtidens biblioteker på dagsordenen.

Kulturstyrelsen og Realdania arrangerer faglige workshop for Sønderborgs multikulturhus, hvor firmaet Signal Arkitekter assisterer. Sønderborg får således faglig bistand til at få udarbejdet konkrete forslag til indretningen, så multikulturhuset opfylder brugernes behov og de mange nye krav til indholdet i fremtidens bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisvinder Multikulturhuset er slet ikke bygget.

 

Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget i Sønderborg, Stephan Kleinschmidt er meget tilfreds med, at Sønderborg blandt 40 kommuner er valgt med kombinationen af nybyggeri og brugen af pakhuset, hvor Billund og Thisted kommuner som de to andre vindere af konkurrencen ombygger eksisterende biblioteker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...