Multikulturhus vinder pris uden at være bygget

18. april 2013 Uncategorized

Sønderborgs planer om at kombinere nybyggeri med brugen af pakhuset på havnen i Sønderborg har vakt så stor opmærksomhed, at Sønderborgs multikulturhus har vundet Kulturstyrelsens og Realdanias konkurrence, der har fremtidens biblioteker på dagsordenen.

Kulturstyrelsen og Realdania arrangerer faglige workshop for Sønderborgs multikulturhus, hvor firmaet Signal Arkitekter assisterer. Sønderborg får således faglig bistand til at få udarbejdet konkrete forslag til indretningen, så multikulturhuset opfylder brugernes behov og de mange nye krav til indholdet i fremtidens bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisvinder Multikulturhuset er slet ikke bygget.

 

Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget i Sønderborg, Stephan Kleinschmidt er meget tilfreds med, at Sønderborg blandt 40 kommuner er valgt med kombinationen af nybyggeri og brugen af pakhuset, hvor Billund og Thisted kommuner som de to andre vindere af konkurrencen ombygger eksisterende biblioteker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...