Museum Sønderjylland henter ny direktør fra Jernbanemuseet

26. september 2016 Uddannelse

Museum Sønderjylland har fundet den direktør, der skal videreføre det store, fusionerede museum, som blev skabt i 2006 og dækker kommunerne Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder. Museum Sønderjylland driver bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

en

Henrik Harnow ny direktør for Museum Sønderjylland.” width=”300″ height=”182″ /> Historiker og ph.d. Henrik Harnow ny direktør for Museum Sønderjylland.

række vigtige museer og lokaliteter, som udgør en betydningsfuld del af den danske kulturarv og spiller en meget vigtig rolle i et område fyldt med grænselandets rige historie og kultur.

Valget er faldet på den 55-årige historiker og ph.d.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Harnow, der kommer fra en stilling som direktør for det populære Danmarks Jernbanemuseum i Odense, som over de seneste år har gennemgået en omorganisering og fornyelse, skriver Museum Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Henrik Harnow har tidligere været kulturarvschef ved et andet af landets store museer, Odense Bys Museer, og han har en særdeles bred baggrund med forankring i museumsverdenen..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...