Museum Sønderjylland henter ny direktør fra Jernbanemuseet

26. september 2016 Uddannelse

Museum Sønderjylland har fundet den direktør, der skal videreføre det store, fusionerede museum, som blev skabt i 2006 og dækker kommunerne Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder. Museum Sønderjylland driver bl.a. en

Historiker og ph.d. Henrik Harnow ny direktør for Museum Sønderjylland.

Historiker og ph.d. Henrik Harnow ny direktør for Museum Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

række vigtige museer og lokaliteter, som udgør en betydningsfuld del af den danske kulturarv og spiller en meget vigtig rolle i et område fyldt med grænselandets rige historie og kultur.

Valget er faldet på den 55-årige historiker og ph.d. Henrik Harnow, der kommer fra en stilling som direktør for det populære Danmarks Jernbanemuseum i Odense, som over de seneste år har gennemgået en omorganisering og fornyelse, skriver Museum Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Henrik Harnow har tidligere været kulturarvschef ved et andet af landets store museer, Odense Bys Museer, og han har en særdeles bred baggrund med forankring i museumsverdenen.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...