Musical: Eckersberg Børneunivers maler byen rød

17. november 2021 Sundeved

I disse dage er der fuld aktivitet på Eckersberg Børneunivers’, hvor skolens ældste klasser er i gang med årets musical – Vi maler byen rød 2. Eleverne har knoklet på scenen, i orkestergraven og bag mixerpulten den sidste uge og er fortsat i denne uge for at blive klar til premiere onsdag den 24. november.

Gymnastiksalen er forvandlet til et hotel på Mallorca, hvor intriger og dramaer udspiller sig under sydens varme sol. Musikken er en god blanding af danske sange, så man kan ikke andet end at rocke med,skriver børneuniverset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stykket bliver vist fire gange i alt for både elever på skolen, andre skoler samt forældre. Første forestilling bliver generalprøven for skolens andre elever, samt børnehavebørn og dagplejere onsdag d. 24. november.

Om aftenen står den store premiere, hvor forældre og andet godtfolk er inviteret til et brag af en forestilling. Også torsdag vil der være både formiddags- og aftenforestillinger.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...