Musikrådet inviterer til Sammen om Musik i Haven

8. juli 2020 Sundeved

Koncertrækken byder på klassisk musik, jazz, pop og rock med videre. Ja, endog et foredrag om komponisten Ludwig van Beethoven med liveeksempler på komponistens formidable formåen. Publikum vil opleve musik frembragt med stor loyalitet for oprindeligheden, kendte musikstykker taget under kærlig genfortolkning og modige musikere, der optræder med egne kompositioner og tekster. Uanset vil publikum få en unik oplevelse båret af intens spilleglæde, skriver Sønderborg Musikråd.

Musikere og haveejere fra Nørreskoven til Gråsten er helt klar fra den 31 juli til den 2. august til at åbne op for de hyggelige musikarrangementer i pragtfulde omgivelser, hvor kun vejret kan medføre flytning af koncerten til stabile indendørs forhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor: Pak picnickurven, et tæppe og slå dig ned i en af de skønne haver, fold ørerne ud og lad sanserne nyde øjeblikket.

Se alle koncerterne her på somr.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...