Musikskolen har fået en ny chef

8. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Allan Ørslev er fra 1. november ansat som musikskoleleder ved Sønderborg Musikskole. Hermed får Sønderborg Kommune en dygtig og erfaren leder med musikfaglig baggrund.

Pressefoto.” width=”300″ height=”293″ /> Allan Ørslev. Pressefoto.

”Jeg kan ikke komme i tanke om andre steder end i musikskolen, hvor det er muligt for et barn, at have en voksen for sig selv i 20-25 minutter – helt uforstyrret og tilmed en voksen, som brænder for musik og har lyst til at formidle deres glæde og viden om musik”, siger Allan Ørslev i en pressemeddelelse

Allan Ørslev kommer fra en stilling som organist, kommunikations- og sognekulturmedarbejder ved Nustrup og Skrydstrup kirker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har en musikuddannelse fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg og har tidligere været ansat som leder af Lunderskov-Vamdrup Musikskole samt souschef i Haderslev Musikskole/MGK Syd og på Odense Musikskole/MGK Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Ørslev har desuden efteruddannet sig indenfor offentlig ledelse.

Den nye musikskoleleder får ansvaret for skolens 46 lærere og 1500 elever.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...