Musikskolens talenter rundede deres turné af på hjemmebane

1. december 2022 Uddannelse

Musiktalenterne på Musikskolens MGK-hold spillede torsdag aften koncert i Musikhuset på Skovvej, hvor især forældre – men også andre musikinteresserede – var kommet for at nyde musikken.

Det var 19 af områdets dygtigste og talentfulde, musikalske, unge mennesker, der spillede og de var lige vendt hjem fra en turné rundt i landsdelen. De unge talenter er i gang med et tre-årigt musikforløb, som skal forberede dem til at søge ind på en videregående musikuddannelse. Eleverne har alle bestået MGK-optagelsesprøven og bruger nu tre år af deres liv til at dygtiggøre sig på deres instrument. De unge mennesker lever alle med drømmen om engang at blive professionelle musikere eller musikundervisere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været helt fantastisk at vi har været sammen konstant i en hel uge. Vi er virkelig blevet rystet sammen og det har gjort noget for sammenholdet”, siger MGK-talentet Rikke Maria Mandahl Jacobsen til SønderborgNYT.

“Det har også været givende at spille for nogen, som vi ikke kender og dele musikken med dem”, siger hun videre og tilføjer:

“Det giver ligesom mere liv og masser af energi”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...