Mystiske tyveknægte besøgte Gråsten

26. september 2014 Uncategorized

Et par mystiske tyve huserede torsdag omkring Gråsten, hvor de med en stjålet bil og stjålet trailer kørte rundt og ledte efter bytte, de kunne stjæle.

Om formiddagen kørte tyvene ind på p-pladsen ved Kværs Hallen, hvor de stillede bilen og gik ind i garderoben. Her stjal de en grøn dametaske. Tasken blev senere fundet i en grøft i nærheden, tilsyneladende med alt indhold intakt.politi3

Artiklen fortsætter under annoncen

Midt på formiddagen kørte tyvene med bil og trailer ind ved en café i Gråsten. Den ene steg ud og stjal en sodavandskasse med tomme flasker fra restauranten og plantede den i traileren.

Ejeren så tyvene og skyndte sig at spærre vejen med sin egen bil så de ikke kunne køre derfra. Tyvene forsøgte at køre en anden vej ud, men da de mødte en blind vej, tog de traileren af og kørte tilbage for at forsøge at komme ud ved restauranten.

De truede med at påkøre restauratørens bil, hvis han ikke lod dem køre, når de havde stillet flaskerne på plads. Derfor slap de væk, men de tog ikke traileren med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilen er stjålet i Vamdrup for nogle dage siden. Det er en Kia med registreringsnummeret AJ 63 989 og traileren var blevet stjålet i Lunderskov.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk