Nærbetjent fik dobbelt fangst i Nordborg

21. august 2014 Uncategorized

Takket være en dygtig og vågen nærbetjent i Nordborg fik politiet onsdag dobbelt fangst, da man fandt både en stjålet traktor og flere andre tyvekoster.

Nærbetjenten havde hørt om et tyveri af en meget stor Fendt traktor i Tyvse ved Tønder. Da betjenten kender sine beboere i Nordborg havde han en mistanke om, hvor traktoren måske kunne befinde sig og det gjorde den.

Politiet fandt ikke nogen hjemme på stedet, men der stod en campingvogn, der tiltrak betjentens opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi ransagde den og den indeholdt en del ting, der formodes at være tyvekoster, siger Mads Hansson fra politiet til Radio Als.

Politiet fandt CD’er, DVD´er og en stor pose med en masse hjerteformede varmedunke.

  • Der må da være nogen der mangler dem. De kan bare kontakte os så kan de afhentes her på politigården, siger Mads Hansson.

Traktoren blev afhentet af en meget glad ejer, der kunne fortælle, at en så stor traktor har en værdi på den dyre side af en million kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet skal nu have en snak med de mennesker, der bor på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...